HomeActiviteiten Nieuws Nesselande13 mei 2015 Kinderzwerfboek op Obs Passe-Partout @Nesselande

13 mei 2015 Kinderzwerfboek op Obs Passe-Partout @Nesselande

 

Print

13 mei 2015 vindt er een opvallende en leuk dag plaats op Obs Passe-Partout: we starten dan namelijk met het kinderzwerfboek op school en daar maken we een leuk feest van!

Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen. Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal achtergelaten. De zwerfboeken zijn te herkennen aan stickers die op het boek geplakt zijn met de tekst: Neem me mee, lees me en laat me weer zwerven… Kinderen mogen de boeken gratis meenemen om te lezen. Je moet ze daarna wel weer laten zwerven bijvoorbeeld in onze speciale boekenkast, of in wachtruimtes, buurthuizen, etc. De Ouderraad heeft zelf al een heleboel boeken verzameld en bestempeld als zwerfboek. Maar we willen er graag nog veel meer! Daarom vragen we je om vanaf vandaag je oude boeken mee te nemen naar de klas. Dit worden dan zwerfboeken.

Feestelijke introductie 13 mei

Op woensdag 13 mei gaan de kinderen van alle ingezamelde boeken, grote boekenbergen bouwen met hun eigen klas. De klas met de hoogste boekenberg wint een prijs!
En om 12.30 uur vindt er bij mooi weer een zwerfboeken family picknick plaats op de hockeyvelden.

Er is leuke muziek en je kunt dan gezellig met je ouders/verzorgers op je eigen kleedje het zelf meegebrachte eten opsmikkelen. De picknick staat ook open voor de andere scholen en de BSO’S en KDV’s. We nodigen je van harte uit en hopen op een gezellige picknick!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular