30 april 2011: Koninginnedag op de Boulevard Nesselande; vrijwilliger worden?

Op 30 april  2011 is er ook in de wijk Nesselande in het teken van Koninginnedag. Op de boulevard winkelcentrum Nesselande, en bij het gebouw De Kristal tegenover de AH, belooft het een gezellig feest te worden.  De hele dag staan er
allerlei activiteiten op het programma, zoals een vrijmarkt, liveoptredens en leuke attracties. 

Stichting Buurtwerk Alexander, Wijkorganisatie Nesselande (WONIO), winkeliersvereniging Boulevard Nesselande en enkele bewoners uit Nesselande hebben de handen ineen geslagen om op Koninginnedag allerlei leuke activiteiten te organiseren.Ze zijn nog druk bezig met de voorbereidingen voor een geslaagde Koninginnedag.

Doe mee!

Wil je meehelpen met de organisatie? Meld je dan aan als vrijwilliger. Ga naar www.oranjenesselande.nl of vraag ernaar in het NessCafé. De organisatie zoekt nog versterking voor de voorbereidingen, maar ook voor op de dag zelf zijn er bijvoorbeeld mensen nodig die een oogje in het zeil houden bij de attracties. Veel tijd hoeft het niet te kosten en het is hartstikke gezellig om samen met anderen van Koninginnedag in Nesselande een succes te kunnen maken!

Vrijmarkt

Op 30 april kan iedereen meedoen aan de vrijmarkt. Het Maltaplein wordt dan omgetoverd tot een gezellige kleedjesmarkt. Dus ruim alvast de garage en de zolder op en kom op Koninginnedag leuke spullen verkopen! 

 

  

Over Redactie Nesselande.INFO 1892 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*