“KUNSTwerk aan de winkel” in lege winkelpanden Boulevard Nesselande

Nesselande Buurtatelier “KUNSTwerk aan de winkel” opent haar deuren met een expositie van Jacques Tange. Deze opening vindt plaats op zaterdag 14 januari om 15:00 uur in winkelcentrum Boulevard Nesselande.  Een leegstaand winkelpand is voor drie maanden door Corio ter beschikking gesteld. Dit is een echte kunstwinkel geworden waar beginnende kunstenaars samen met bekende kunstenaars hun werk exposeren. De komende 3 maanden zullen er wisselende tentoonstellingen zijn van kunstenaars uit de wijk en omstreken, naast een aantal kunstwerken van gevestigde Nederlandse kunstenaars.

Corio, Buurtwerk Alexander, Sonor, WONIO, Kunstkring Prins Alexander, CurZus&Zo, Jolanda van der Heiden en kunstenaars Astrid Vonk, Yvonne van den Nieuwendijk en Marije de Wijn hebben de handen ineengeslagen en met elkaar is het gelukt om voor de buurt een tijdelijke galerie te organiseren met kunstenaars uit de deelgemeente. Doorlopend worden er diverse workshops en lezingen gegeven, verzorgd door CurZus&Zo. Kunstkring Alexander verzorgt de aanmeldingen van de kunstenaars en de expositie. Daarnaast geven Astrid en Ivonne workshops en worden er ook lezingen gehouden. Het programma kunt u vinden op www.kunstwerkaandewinkel.nl en in het buurtatelier “KUNSTwerk aan de winkel”. “KUNSTwerk aan de winkel” is open op woensdag, zaterdag en zondagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur en op woensdag- en vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur. De eerste expositie wordt verzorgd door Jacques Tange: Jacques Tange is een gevestigde kunstenaar en heeft inmiddels naam gemaakt in de kunstwereld. Hij exposeert wereldwijd en hij weet als geen ander hoe moeilijk het is om als beginnend kunstenaar een groot publiek te trekken.

Naast zijn zeer herkenbare schilderijen, pastels en litho’s werkt hij in ook in andere materialen zoals brons, kunsthars, keramiek en glas. Tijdens de opening kan men Jacques Tange aan het werk zien. Voor meer informatie over “KUNSTwerk aan de winkel” kan contact opgenomen worden met: info@kunstwerkaandewinkel.nl.

Over Redactie Nesselande.INFO 2132 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

2 Reacties op “KUNSTwerk aan de winkel” in lege winkelpanden Boulevard Nesselande

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.