Koninginnedag 2012 Nesselande zoekt vrijwilligers

Koninginnedag gaat door en is een feest voor alle Nederlanders. Een feest voor alle Rotterdammers, alle Nesselanders. De wijkorganisatie zoekt daarvoor wel extra handen.

 “Hoe Koninginnedag er uit moet komen te zien is aan de bewoners” aldus Jan Lemmers van WONIO. Stichting Buurtwerk Alexander roept in samenwerking met WONIO Nesselanders op om in de voorbereiding mee te denken over het programma voor 2012.

We zoeken mensen die een programma willen opzetten, offertes kunnen aanvragen en bijvoorbeeld andere vrijwilligers kunnen werven om op de dag van uitvoer mee te helpen. Je kunt dan denken aan het regelen van een schminkstand, opzetten van oud Hollandse spellen, op- en afbouw, verkoop van munten en dat soort taken. Een vrijwilligerstaak op de dag zelf kan zelfs ingezet worden tot 2 uur inspanning en zonder uw hulp gaat het de organisaties niet lukken om het programma van begin tot het eind te organiseren en uit te voeren.

In samenwerking met o.a. de winkeliersvereniging moet het 30 april weer bruisen op het Maltaplein. Heb je ideeën en wil je je inzetten om samen met anderen te werken aan dit leuke initiatief? Neem contact op via  info@nesseweb.nl, bel met (010) 286 27 60 of loop het NessCafé even binnen voor meer informatie. Via Nesseweb.

Over Redactie Nesselande.INFO 1892 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*