Welke wijkbewoners willen meewerken op deze unieke Koninginnedag 2013 @Nesselande?

nesselande75x2821

De winkeliers van winkelcentrum Boulevard Nesselande, Buurtwerk.nl en de bewonersorganisatie Wonio willen dit jaar weer werken aan een feestelijke Koninginnedag. De Koninginnedag is voor de allerlaatste keer op 30 april en het programma is ongeveer gelijk aan dat van de voorgaande jaren. 


Vanaf 8.00 uur worden de mensen verwacht met kleedjes en spullen op het Maltaplein voor de vrijmarkt, de attracties zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Ook de gebruikelijke live optredens zullen dit jaar niet ontbreken; o.a. Dries Roelvink zal deze editie zijn opwachting gaan maken. De winkeliers maken het mogelijk dat er geweldig mooie attracties zijn waar kinderen gratis gebruik van kunnen maken waardoor iedereen in de echte Koninginnedagstemming komt.

Om het gezellig en veilig te houden is het noodzakelijk dat er bij elke attractie vrijwilligers staan die het spel begeleiden.

Voor dit jaar zoeken we buren die samen met de winkeliers de uitdaging aangaan. Het idee is om een attractie te koppelen aan een straat.

Welke straat wil er een attractie adopteren en samen met buren de uren verdelen zodat een attractie van 10.00 tot 16.00 uur is bemand? Meer buren betekent minder uren. Bij de attracties moet je denken aan: de kop van Jut, springkussen en een treintje. Buurtbewoners, met of zonder buren die de uitdaging willen aangaan kunnen zich aanmelden bij de balie in MC De Kristal, Brasserie Lookies of bij tineke.vandenberg@buurtwerk-alexander.nl of 010- 286 27 60. Voor meer info; www.oranjenesselande.nl

Over Redactie Nesselande.INFO 1892 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*