Crowdfund mee! Mamamo: voor koffie, kroost en kado in @MamamoNesseland

koffie_kopje

Nesselande is de meest kinderrijke wijk van Rotterdam. Hoog tijd voor een plek waar je écht welkom bent met je kinderen. Waar je kinderen lekker kunnen spelen als je zelf een goede kop koffie wilt drinken. Alleen, met vriendinnen, het hele gezin, of als je op je papadag toch nog snel wat mails wilt wegwerken. Een inspirerende en hippe ontmoetingsplek voor ouders, grootouders, oppassers en voor de kinderen zelf, dat is Mamamo! Een interview met de mensen erachter:

 

“We wisten meteen waar we ons willen vestigen: in Nesselande, de meest kinderrijke wijk van Rotterdam.”

Mamamo combineert een koffiebar/ lunchroom met een goed uitgeruste speelhoek voor kinderen en biedt tegelijkertijd uniek speelgoed en cadeautjes en accessoires voor de kinderkamer. Je kunt er ook terecht voor knutselmiddagen en kinderfeestjes.

En over vijf jaar?

Dan hebben we wat ons betreft meerdere vestigingen met ditzelfde concept. Wij sturen dan vooral aan en zetten andere professionals in voor de uitvoering.

“Als dit er al was geweest in onze buurt, dan zou ik vaste klant zijn”

We doen het met elkaar

We doen niet alles zelf maar zetten veel professionals uit ons netwerk in. Denk bijvoorbeeld aan een grafisch ontwerper, etaleurs, visual merchandisers en een ervaren kok. Daarbij is ons eigen zakelijk netwerk een flinke steun in de rug: een schildersbedrijf en elektricien in de familie en een heel team aan doorgewinterde retail-professionals staat klaar om ons te helpen.

Uit enquêtes blijkt dat men echt zit te wachten op een plek als deze. En dat zijn dan niet alleen mensen met kinderen, maar ook mensen die graag willen komen vanwege de koffie en het uitzicht! Ze komen niet alleen uit Nesselande maar ook uit de omliggende wijken en dorpen. Die mensen moeten straks natuurlijk weten dat Mamamo open is, en ook daar hebben we een sterk plan voor klaar. De crowdfundingcampagne draagt daar ook aan bij.

“Je moet niet te lang in dromen blijven hangen, want dan gebeurt er niets.”

Mamamo komt er met jouw geld

Na al die tijd plannen, dromen en doorrekenen willen we nu echt van start. Maar, Mamamo komt er niet zonder jouw hulp! Investeer je in ons, dan investeer je in een ontmoetingsplek vol inspiratie, speelplezier en ontspanning. Wij zullen er keihard voor werken. Heb jij wat geld dat je een tijdje kunt missen? Investeer en help ons zo om onze droom te realiseren. Jij wilt toch ook dat Mamamo er komt?

 

Meer info en info over de crowdfunding op: https://www.crowdaboutnow.nl/mamamo

Over Redactie Nesselande.INFO 2118 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.