Bijzondere expositie schilderijen in het Huis van de Wijk De Kristal Nesselande

Nesselande, In het Huis van de Wijk De Kristal hangt tot begin september 2017 een heel bijzondere expositie schilderijen. In het afgelopen jaar is er hard gewerkt door een aantal kunstenaars met een verstandelijke beperking. Het resultaat mag er zijn. Heel serieus, soms totaal in zichzelf gekeerd of juiste erg uitbundig zijn er aandoenlijke en realistische schilderijen ontstaan.

Cursusavonden

De enerverende cursusavonden worden door docent Aad Smit en zijn vrouw Jannie met geduld en veel plezier begeleid. Het echtpaar Smit is dan nu ook trots op hun groepje ‘kunstmakers’ en nodigen kunstliefhebbers uit om het werk te bekijken. De Kristal is tijden de zomer maanden open van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Voor wie de kunstenaars aan het werk wil zien of samen aan het werk gaan?

Op dinsdag 5 september om 19.30 uur is iedereen van harte welkom om uitleg te krijgen over het werk en samen met de kunstenaar te ervaren fijn het is om te schilderen. Meer info; huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404, tel 010 2862760, tineke.vandenberg@buurtwerk.nl

Over Redactie Nesselande.INFO 1892 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*