Teamindeling jeugd OMHC hockey Nesselande voor 2017-2018

 

Nesselande biedt plek aan een hockeyclub uit Ommoord. Hierbij de teamindelingen voor het seizoen 2017-2018. Het is de commissies Technische Zaken, Technische Staf en de Jeugdcommissie weer gelukt een teamindeling te maken.Wederom een hele klus maar het is gelukt om meer dan 450 kinderen dit jaar in te delen ineen team.  

Bij de prestatie teams zijn selectiemomenten gehouden en van daaruit zijn de teams samengesteld. De selectieprocedure is beschreven op de site.

Bij de breedteteams is een beperkt aantal teams (meestal de teams net na de selectieteams) volledig op sterkte ingedeeld. Verder is er ook veel rekening gehouden met de vriendenverzoeken die spelers en speelsters via de online inventarisatie kenbaar hebben kunnen maken. Dit kan betekenen dat er niet altijd volledig op niveau is ingedeeld. Voor zover mogelijk zijn vriendenverzoeken ingewilligd. Soms is het niet mogelijk omdat het een eenzijdig verzoek is, soms kan het zo zijn dat spelersniveaus niet aansluiten. Tevens is rekening gehouden met input die verkregen is via de commissie Technische Staf.

Ondanks dat we met zoveel mogelijk aspecten rekening houden weten we dat er weleens minder enthousiast op een indeling gereageerd kan worden. Uiteraard hopen we dat dit niet het geval zal zijn maar mocht dit onverhoopt het geval zijn dan is er op maandag 26 juni vanaf 19:30 uur mogelijk om te spreken met vertegenwoordigers van TZ, TS en de JCIE. Hiervoor kunt u een mail sturen naar voorzitter_jcie@omhc.nl met uw vraag. Er zal dan tijd voor worden vrijgemaakt voor de beantwoording van de vraag, u ontvangt een bevestiging met een tijdslot.

Verzoeken die persoonlijk gedaan worden bij TZ/TS of JCIE leden (hetzij via mail, app oftelefonisch) worden niet in behandeling genomen! Ten eerste omdat TZ/TS of JCIE leden ooknog een privéleven hebben en ten tweede omdat wij op die manier de communicatie enafspraken niet kunnen bijhouden en terughalen indien nodig op een later moment.

Meisjes: https://www.omhc.nl/files/library/teamindeling%20m-lijn.pdf
Jongens: https://www.omhc.nl/files/library/teamindeling%20j-lijn.pdf

Over Redactie Nesselande.INFO 2092 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.