Zaterdag 7 oktober 2017 open dag en workshops, speelhoek Orchids en SO kwekerij

 

Nesselande is omringd met een groen hart waar de bloemteelt een vitale plek kent. Orchids en SO kwekerij aan de Bredeweg 62 Moerkapelle, heeft zaterdag 7 oktober 2017 een open dag:

Op zaterdag 7 oktober a.s. organiseert SO natural de jaarlijkse open dag voor consumenten uit de Randstad.
Het programma is gevuld met leuke en leerzame activiteiten voor het hele gezin. De toegang is voor iedereen gratis. Voor de workshop (€ 16,5,-) en voor de rondleiding (€ 5,-) wordt een vergoeding gevraagd.
De volledige opbrengst van de open dag wordt gedoneerd aan het goede doel Double Harvest in Haiti. Double Harvest is in 1966 opgezet door familie van onze Amerikaanse zakenpartner, Green Circle Growers. De ontwikkelingsorganisatie creëert werkgelegenheid in de agri sector, legt in de omgeving leidingen met schoon drinkwater aan en voorziet wees- en schoolkinderen van kleding, scholing en voeding. In alle werkzaamheden staan persoonlijke ontwikkeling, educatie en het Christelijk geloof centraal. Een prachtig doel om te steunen.

Vorig jaar heeft SO natural een bedrag van € 27.000,- kunnen doneren aan Double Harvest. 100% hiervan wordt gebruikt voor hulpverlening.

Over Redactie Nesselande.INFO 1944 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.