Spaans Restaurant Guay geopend aan de boulevard Nesselande

In het oude Rabobank-gebouw is dan eindelijk het nieuwe Spaanse restaurant Guay geopend. Naast een Nederlands eetcafé dan ook een Chinees, Sushi, snackbar, Griek, Italiaan en nu ook een Spaans restaurant een de boulevard Nesselande.

Het duurde even voordat de vergunning er was:

YEAH! We kunnen open! En zijn vanaf nu te bereiken via +31 180 76 92 40. Enkel via dit nummer nemen wij reserveringen aan. Dus niet via mail/facebook enz. Ook willen wij nog even benadrukken dat GUAY in geen enkele opzicht vergelijkbaar is met onze vestiging van ‘S’ in Nieuwerkerk. Hopelijk tot snel.

Lunch en diner zo rond de 10 euro per gerecht.

Openingstijden Guay

Maandag – gesloten

Dinsdag – gesloten

Woensdag – 11:00 – 23:30

Donderdag – 11:00 – 23:30

Vrijdag – 11:00 – 23:30

Zaterdag – 11:00 – 23:30

Zondag – 11:00 – 23:30

Meer info: https://guayrotterdam.nl/ 

Over Redactie Nesselande.INFO 2092 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

1 Reactie op Spaans Restaurant Guay geopend aan de boulevard Nesselande

  1. Voor een afdelingsuitje geweest. Afspraak gemaakt voor een all-in price welke ook per e-mail bevestigd is. Gedurende de avond zou de tafel constant aangevuld worden. Na 3-4 rondes (bestaande uit kleine gerechten/porties) krijg je te horen dat wij alles volgens afspraak al gehad hebben en worden alle borden ongevraagd weggehaald. Vervolgens vragen wij of er een dessertkaart is. Het antwoord is ‘Het dessert hoort niet tot de all-in price’. Are you serious? Gesprek gehad met de eigenaar/bedrijfsleider en ook deze ‘vriendelijke’ meneer wilt niet meewerken. Vervolgens hebben wij de avond bij Guay direct afgesloten en zijn wij door gegaan naar een tent verder op. Erg teleurstellend en absoluut geen klantvriendelijke houding voor een tent wat nog maar 6 weken draait. Zeker niet hoor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.