Per 30 april 2018 werkzaamheden nieuw asfalt Laan van Avant-Garde Nesselande

Per mei 2018 vervangt gemeente Rotterdam het asfalt tussen de Brandingdijk en de Wollefoppenweg. De werkzaamheden starten op 30 april 2018 en bestaan uit het vervangen van het huidige asfalt door ‘stil’ asfalt. De totale werkzaamheden duren naar verwachting tot en met eind mei 2018.

Bereikbaarheid

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. Elke fase duurt ongeveer twee weken, de duur van de meeste meivakanties omgeving Nesselande.

  1. In de eerste fase is de westzijde van de Laan van Avant-Garde aan de beurt. De weg is dan afgesloten tussen de Brandingdijk en de Wollefoppenweg. Verkeer rijdt in de richting van de Brandingdijk.
  2. In de tweede fase wordt de oostzijde aangepakt. De weg is dan afgesloten tussen de Wollefoppenweg en de Brandingdijk. Verkeer rijdt dan richting de Wollefoppenweg.

De rotonde Brandingdijk wordt niet opnieuw geasfalteerd.

Omleiding

Tegengesteld verkeer wordt omgeleid via de Brandingdijk, Siciliëboulevard, Corsicalaan en Laan van Dada en omgekeerd, afhankelijk van de rijrichting. De voet- en fietspaden blijven toegankelijk. Op plekken waar gewerkt wordt, zijn de zijstraten afgesloten voor verkeer. U kunt gebruikmaken van de doorsteken op de Laan van Avant-Garde om de wijk te verlaten. Volg de borden voor de omleiding.

Openbaar vervoer

De buslijn van Arriva, buurtbus en nachtbus blijven met de rijrichting van het verkeer meerijden. Tegengesteld worden deze via dezelfde route als het overige verkeer omgeleid. De halte Laan van Avant-Garde wordt tijdelijk verplaatst naar de Brandingdijk. Voor de halte Wollefoppenweg kunt u het beste gebruik maken van de halte bij metrostation Nesselande.

Via Gemeente Rotterdam, informatie

Neem voor meer informatie contact op met Michelle Groeneweg, telefoon (010) 267 47 26.

Over Redactie Nesselande.INFO 2030 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.