Happy Jump trainingen boulevard Nesselande

 

De Kangoo Jumps bieden zo’n breed scala aan gezondheidsvoordelen dat het bijna niet is voor te stellen. Deze voordelen worden bevestigd door verscheidene specifieke wetenschappelijke onderzoeken die de afgelopen tien jaar met Kangoo Jumps zijn uitgevoerd. Bovendien bieden Kangoo Jumps alle mogelijke voordelen van reboundtraining, die de afgelopen dertig jaar uitgebreid zijn onderzocht door Albert E. Carter en andere belangrijke instanties, zoals de NASA, waar de volgende conclusie werd getrokken; “Reboundtraining is de meest doeltreffende en efficiënte vorm van lichaamsbeweging die tot nu toe door de mens is bedacht”.  

Meer info: http://genietvangezond.nl/happy-jump-more/ 

Gewrichtsbelasting

De gewrichtsbelasting is 80% minder dan bij gewoon hardlopen en dan bij andere belastende sporten. Dus heb je gewrichtsklachten of heb je zwaar overgewicht, kies dan beter voor dit soort reboundtraining dan voor hardlopen bijvoorbeeld. Het is ontwikkeld door een fysiotherapeut voor revalidatie en blessurepreventie.

Cardiovasculair

Reboundtraining met Kangoo Jumps heeft een snel en gemakkelijk aerobisch effect op je lichaam en met name op je hart. Je hart moet 250% harder werken om dezelfde hoeveelheid bloed door je armen te pompen dan door je benen. Voor armbewegingen moet de hartspier immens veel werk verzetten om de zuurstof en voedingsstoffen in het bloed aan de armen door te geven.

Energie

De meeste vormen van lichaamsbeweging zijn vermoeiend, zodat mensen die niet vaak trainen zich uitgeput voelen, zelfs de volgende dag nog. Bij een ontspannende fysieke activiteit met Kangoo Jumps zoals wij die adviseren – dat wil zeggen alleen voor korte sessies en nooit iets forceren – zul je meteen een ongelofelijk hoog energieniveau ervaren en je geheel ontspannen voelen. Gegarandeerd.

Facelift

Stel je voor dat je op je bed aan het springen bent terwijl je een met water gevulde ballon vasthoudt. Zie je voor je wat er met die ballon gebeurt? Elke cel van je lichaam is zo’n ballon. Bij reboundtraining worden deze cellen herhaaldelijk onder druk gezet aangezien ze, wanneer de ballon de maximale rek bereikt, de verhoogde zwaartekracht moeten weerstaan. Na verloop van tijd wordt het celmembraan dikker, en dus steviger en elastischer. Je huid is een gemeenschap van cellen. Daarom verstevigt regelmatige reboundtraining met Kangoo Jumps je huid en neemt de elasticiteit ervan toe.

Gezondheid

Stel je voor dat je een met water gevulde ballon vasthoudt terwijl je op je Kangoo Jumps aan het springen bent. Zie je voor je hoe de ballon uitrekt, wordt samengedrukt, weer uitrekt enzovoorts? Elke cel in je lichaam (een cytoplasma) lijkt op zo’n met vloeistof gevuld ballonnetje. Reboundtraining zet al je cellen licht onder druk, waardoor deze worden versterkt en gerevitaliseerd. Het is alsof je al je cellen opdrukoefeningen laat doen. Zo versterk je tegelijkertijd de zestig biljoen cellen van je lichaam, al je organen en al je spieren. Een paar minuten per dag in je eigen tempo is genoeg. En je zult het nog leuk vinden ook: Kangoo Jumps geven zo veel plezier!

Over Redactie Nesselande.INFO 2077 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.