SCHRIJF IN: 21-23 augustus 2018 weer een Nesselande Timmerdorp – de week van je leven!

 

 

We zijn er weer! Na het overweldigende succes van 2017 organiseren we van 21 tot en met 23 augustus 2018 weer een Timmerdorp in Nesselande. Dit betekent 3 dagen lang kunnen kinderen van 10 tot en met 14 jaar naar hartelust ontwerpen, bouwen en versieren, van 10.00 ’s ochtends tot 17.00 ’s middags.

Aanmelden alleen of per groep

Voor timmerdop moet je je van tevoren aanmelden. Je kunt dat alleen doen, of in een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Geef in dat geval de groepsnaam op in het aanmeldformulier. Met je groep ga je onder begeleiding aan de slag om een mooie hut te ontwerpen en te bouwen.

Veilig werken met handgereedschap

Je werkt met handgereedschap. Voor hout wordt gezorgd, en er zijn ook mensen om je te helpen als het even niet lukt en om te kijken of het wel veilig is wat je maakt. Omdat veiligheid belangrijk is zijn er wel een paar regels. De belangrijkste vindt je hier .

Timmerdorp kost 15 euro

En daarvoor krijg je hout, gereedschap, begeleiding, drinken, snacks en bovenal een onvergetelijke ervaring! Mochten de kosten toch een belemmering vormen om deel te nemen dan zorgt de gemeente voor subsidie.

Er valt wat te winnen

Er zijn weer prijzen voor de mooiste hut, de slimste hut en de beste samenwerking.

Aanmelden doe je zo
Aanmelden kan hier, zowel voor kinderen als vrijwilligers. Voor timmerdorp zijn er veel vrijwilligers nodig. We vragen ouders/verzorgers dan ook om 1 dagdeel te helpen per aangemeld kind. Hoewel timmerdorp van dinsdag tot donderdag duurt, hebben we vrijwilligers nodig van maandag tot en met vrijdag, ook voor het op- en afbouwen. We rekenen op jullie steun!

Over Redactie Nesselande.INFO 2080 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.