Wegens groot succes: Timmerdorp Nesselande gaat in 2018 voor verdubbeling!

Rotterdam Nesselande – Na het succes van 2017 gaat Timmerdorp Nesselande plek voor tweemaal zoveel hutten bieden. Stonden er vorig jaar nog ongeveer 16 hutten door kinderen gebouwd, dit jaar mikt het timmerdorp op ruim 200 deelnemers en circa 35 hutten.  In de laatste week van de zomervakantie van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 augustus 2018 kunnen kinderen van 10 tot en met 14 jaar van 10.00 tot 17.00 uur weer naar hartenlust hutten bouwen op het openbare groen tussen de Wollefoppenweg en de Kristal in Nesselande.

Door het enorme succes van de eerste editie van Timmerdorp Nesselande in 2017 en het eigen enthousiasme van de bestuurders, gaat de organisatie dit jaar een verdubbeling van het aantal hutten mogelijk maken.

 Speciaal voor oudere kinderen

In Nesselande vindt jaarlijks de Zomerweek plaats, echter deze is vooral bestemd voor jongere kinderen van de basisscholen. Timmerdorp Nesselande zag dat er ook behoefte is aan een vrijetijdsbesteding in de zomervakantie voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar en biedt deze ook dit jaar aan in de vorm van een evenement waarbij hutten gebouwd kunnen worden.

Timmerdorp Caravan

Om extra aandacht te trekken voor het evenement is door de bestuursleden een Timmerdorp Caravan gemaakt. Deze zal de komende periode steeds op een andere plek in de wijk Nesselande staan. Deelnemers kunnen in de weken voorafgaand aan het evenement meedoen aan een win-actie door de caravan te spotten, een foto van maken en op de facebookpagina van Timmerdorp posten om zo een extra pallet te winnen. En ervaring leert dat pallets, zeker op de laatste dag, schaars en zeer gewenst zijn.

 

Barbecue

Nieuw dit jaar is de gezamenlijke barbecue als afsluiting op donderdag 23 augustus.

 

Foto:  Deze bouwerts zijn de winnaars van 2017, Foto uit eigen archief van Timmerdorp Nesselande. Betreft winnende hut 2017. Toestemming van ouders voor plaatsing aanwezig. Foto mag vrij van rechten en kosten geplaatst worden. 

Over Redactie Nesselande.INFO 2118 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.