HomeActiviteiten Nieuws NesselandeOpening derde expositie Kunstwinkel Puur in Nesselande-Maltaplein

Opening derde expositie Kunstwinkel Puur in Nesselande-Maltaplein

 

Kunstkring Prins Alexander opent op zaterdag 3 november 2018 om 14.00 uur al weer haar 3e expositie in de pop-up kunstwinkel Puur, Maltaplein 17 in Nesselande (Rotterdam). De openingshandeling wordt verricht door Esther Janse, lid van de Gebiedscommissie Prins Alexander. 

De 3e ronde

Alle exposanten voor deze 3e ronde zijn leden van de Vereniging Kunstkring Prins Alexander (KPA). Alleen door de kunstenaars zelf gemaakt werk wordt geëxposeerd. De expositie duurt 8 weken. Kunstwinkel Puur is geopend op zaterdag en zondag. De bemensing van de kunstwinkel is altijd door de kunstenaars zelf. Projectleider voor onze pop-up kunstwinkel is KPA-lid Frans Vonk. KPA heeft de beschikking over deze mooie winkel op basis van pop-up van MN-service (Pensioenfondsen) tegen vergoeding van nutskosten en zolang er geen vaste huurder voor het pand is. Uiteraard is dit een prachtige kans voor de kunstenaars uit Prins Alexander om zich te kunnen presenteren. Exposanten voor deze 3e ronde zijn:

Naam Soort werk
Roos Brouwer sieraden / schilderijen
Sonja van Lis schilderijen
Nodar Tsereteli schilderijen
Ko Breukels tekeningen / schilderijen
Els Mulder schilderijen
Thea Meekers schilderijen / beelden
Leen van der Stek fotografie
Astrid Vonk schilderijen

 

KPA is een vereniging, die actief is in het Gebied Prins Alexander. KPA heeft ca. 85 leden, die op verschillende niveaus actief zijn als (niet beroepsmatig) beeldend kunstenaars. Andere activiteiten van KPA zijn onder meer een maandelijks informatief/educatief/sociaal Kunstcafé in De Schalm in Ommoord. Elk kwartaal wisselexposities in gebouwen en bij instellingen in Prins Alexander (totaal 20 expo-ruimten). Jaarlijks het KunstPodium in het PrinsenPark (KPPP) i.s.m. het MuziekPodium PrinsenPark (MPPP). Jaarlijks een kunstroute door een deel van Prins Alexander. Bemensing van het Informatie & Inspiratiecentrum Binnenhof (Ommoord). Samenwerking in exposities met andere regionale kunstkringen, waaronder nu in voorbereiding een expositie in 2019 samen met Brielle en Woerden.

Foto: Enkele voorbeelden van eerdere kunstwerken van de exposanten.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular