MELD AAN: In Nesselande een musical oefenen en uitvoeren in 1 dag

 

Een musical oefenen en uitvoeren in 1 dag? “dat kan toch nooit” is de eerste reactie van vele als ze horen dat theatergezelschap De Vliegende Speeldoos musicals in 1 dag oefent en uitvoert met een grote groep kinderen. En toch kan het! En de kinderen in de leeftijd 4 tot en met 12 jaar uit Nesselande en omgeving krijgen de mogelijkheid om hier aan mee te doen. De musical wordt georganiseerd door de Kerk in Nesselande op zaterdag 22 december.

Zes professionals op het gebied van acteren, zang en dans, doceren en techniek stomen de kinderen klaar op zaterdag 22 december voor de musical “Esther”.  De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8 en de kinderen van groep 1 en 2 worden om 15.00 uur verwacht. In de avond gaan we de musical opvoeren voor echt publiek. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. Het aantal aanmeldingen is beperkt dus geef je snel op, vol = vol.

Esther
De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?

Goed doel

Met deze musical steunt de Kerk in Nesselande haar diaconale jaardoel “Kinderen in de Knel”. Voor dit doel vragen wij per deelnemend kind een bijdrage van € 4,00.

Aanmelden
Als uw kind mee wilt doen met deze bijzondere musical die je niet snel zult vergeten, mail dan de gegevens (naam/leeftijd/groep/telnr./email) naar kids@kerkinnesselande.nl.

 Voor meer informatie over Kerk in Nesselande, alle activiteiten of contact opnemen met de voorganger: kijk op www.kerkinnesselande.nl. De Kerk in Nesselande is een jonge gemeente met iedere zondagochtend een dienst in de aula van basissschool ’t Spectrum in Nesselande (Robert van ’t Hoffstraat 10 Rotterdam).

Over Redactie Nesselande.INFO 2092 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.