Kunstwinkel PUUR Nesselande gaat feestelijk sluiten vanwege nieuwe winkel-huurder

Begin januari 2019 gaat Pop-up Kunstwinkel PUUR aan het Maltaplein 17 in Nesselande sluiten. De vastgoedbeheerder heeft een nieuwe vaste en betalende huurder gevonden. Na twee succesvolle Pop-ups in de Ommoordse Binnenhof is er in PUUR vanaf september jl. drie maal een nieuwe expositie feestelijk geopend. De laatste expositie loopt nu en eindigt op 31 december .
Met een speciale sluitingsactie willen de exposerende kunstenaars (voorlopig) afscheid nemen van Nesselande. Een grote selectie van de kunstwerken, schilderijen, foto’s, beelden worden voorzien van stippen. Een groene stip geeft u 10% korting en een gele stip geeft u 20% korting op een prachtig kunstwerk gemaakt door een lokale kunstenaar uit Prins Alexander. Echt uw laatste kans in 2018 op een mooi kunstwerk.
Natuurlijk popt Kunstwinkel PUUR straks weer ergens anders op in Prins Alexander, met weer nieuwe exposanten. Tot dan en hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze Pop-up in Nesselande.
Nadere informatie bij plaatsing:
Peter Buisman, Voorzitter Kunstkring Prins Alexander, 06 44 360156
Foto’s: Enkele voorbeelden van eerdere kunstwerken van de exposanten.
Achtergrond informatie
KPA is een vereniging, die actief is in het Gebied Prins Alexander. KPA heeft ca. 85 leden, die op verschillende niveaus actief zijn als (niet beroepsmatig) beeldend kunstenaars. Andere activiteiten van KPA zijn onder meer een maandelijks informatief/educatief/sociaal Kunstcafé in De Schalm in Ommoord. Elk kwartaal wisselexposities in gebouwen en bij instellingen in Prins Alexander (totaal 20 expo-ruimten). Jaarlijks het KunstPodium in het PrinsenPark (KPPP) i.s.m. het MuziekPodium PrinsenPark (MPPP). Jaarlijks een kunstroute door een deel van Prins Alexander. Bemensing van het Informatie & Inspiratiecentrum Binnenhof (Ommoord). Samenwerking in exposities met andere regionale kunstkringen, waaronder nu in voorbereiding een expositie in 2019 samen met Brielle en Woerden.
Over Redactie Nesselande.INFO 2132 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.