VVD en Leefbaar Rotterdam in debat over verkeersinfarct Nesselande

Rotterdam-Nesselande wordt structureel ontsierd met extreme files. Van het in je eigen staat in de file staan, tot het daadwerkelijk 30 tot 45 minuten doen om de wijk uit te komen, begint nu een gevoelige kwestie te worden als ook de hulpdiensten de wijk nauwelijks in- of uitkomen. De bouwplannen in en rondom Zuidplas zullen de verkeersinfarct alleen maar groter gaan maken in de toekomst.

Waar de Brandingdijk en Laan van Avant Garde en beperkte uitvalswegen al vanaf oplevering van de centraal gelegen wijk een groot file-probleem vormen, schrijft VVD Rotterdam raadslid Dieke van Groningen op Twitter (en begeleidende brief):

De maat is vol! De verkeersproblemen in lopen uit de hand. Het is het gewoon niet goed geregeld, ook hulpdiensten kunnen niet ter plaatse komen. We willen een echte oplossing! Dus weer in de debat met de wethouder!

Meer info over het aangevraagd spoeddebat in de brief (zie afbeelding boven).

 

Over Redactie Nesselande.INFO 2118 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

2 Reacties op VVD en Leefbaar Rotterdam in debat over verkeersinfarct Nesselande

  1. Blijf lekker praten in jullie ivoren torentjes. Ondertussen staan wij elke dag in de file in onze eigen wijk. Gebeurd er nu nog eens wat of blijft ’t bij populistiche uitspraken ?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.