2 april 2019 om 20.00 uur het maandelijks Kunstcafé van de Kunstkring Prins Alexander

Dinsdagavond 2 april om 20.00 uur vindt het maandelijks Kunstcafé van de Kunstkring Prins Alexander plaats. Het wordt gehouden in gebouw De Schalm, Dawesweg 44 3069 VJ Rotterdam-Ommoord.

Het wordt gehouden in gebouw De Schalm, Dawesweg 44 3069 VJ Rotterdam-Ommoord. Deze keer in het teken van kennismaken met nieuwe leden en hun werk. Kunstenaars Elly ter Heurne (Glas-fusing), Lida Houkes (Fotografie) en Rob Scheuierman (Schilderen). Drie heel verschillende kunstuitingen vanuit verschillende invalshoeken. Lida is bedreven in straatfotografie. Rob maakt mooie portretten van o.m. bekende sterren en de Glas-fusing van Elly is een techniek waarbij stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samengevoegd worden door ze gedeeltelijk te versmelten.
Naast deze interessante technieken en kunstwerken is er gelegenheid kennis te maken met de nieuwe Cultuurscout in Prins Alexander Rasheida Adrianus en met de cultuurplannen van Stichting Hart voor Prins Alexander, waar Britt Rolfes voor langskomt.

Voor leden

Voor de leden van de Kunstkring is deze avond de laatste mogelijkheid om in te schrijven voor het KunstPodium in het PrinsenPark (KPPP – 2 juni 2019) en het  Kunstconcours Nieuw Rotterdams Peil (december 2019). Natuurlijk is er ook ruimte voor overleg over de Kunstroute Prins Alexander, waarvan Leen van der Stek, de organisatie praktisch rond heeft. De Kunstroute is op zaterdag 11 en zondag 12 mei a.s..
Het Kunstcafé is toegankelijk voor alle belangstellenden, die graag kennis willen maken met de kunstactiviteiten in Prins Alexander.
Peter Buisman
Voorzitter van de Kunstkring Prins Alexander
Foto’s vrij van rechten:
Impressie van kunstcafé (Foto van Henk de Jong)
Glaskunst van Elle ter Heurne
Schilderij Tina Turner van Rob Scheuierman
Straatfotografie van Lida Houkes (titel A bit tot the left)
Over Redactie Nesselande.INFO 2092 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.