Trackstars Nesselande is de eerste triathlonvereniging van Rotterdam

In 2018 is Trackstars in samenwerking met de Nederlandse Triathlonbond en Sportbedrijf Rotterdambegonnen met het organiseren van triathlon-evenementen voor de jeugd. Op 21 maart 2018 werd afgetrapt met een run-bike-run voor 7-e en 8-e groepers in Ommoord. Daarna was er op 16 juni 2018 een zwem-loop in en bij het Alexanderbad, op 26 september weer een run-bike-run in Ommoord en op 30 september een jeugdtriathlon in het wijkpark in Zevenkamp.

Deze succesvolle evenementen smaakten naar meer en omdat de (tri)-atleten van Trackstars in een prachtige omgeving kunnen sporten – veel asfalt in de omgeving om hard te lopen en te wielrennen, en een zwembad in de buurt – is besloten om verder gaan met de triathlonsport. Inmiddels is Trackstars aangesloten bij de NTB en dus een echte triathlonvereniging, de eerste in Rotterdam! Via Trackstars worden de trainingen gecoördineerd.

Triathlon

Vanaf 1 april 2019 kunnen geïnteresseerden dus bij Trackstars terecht voor informatie, beginnerscursussen, trainingen en natuurlijk de NTB-wedstrijdlicentie. Atletiekleden van Trackstars kunnen met hun atletieklicentie deelnemen aan officiële wedstrijden (inclusief NK’s) van de Nederlandse Triathlonbond tot en met de Olympische afstand.

Ook dit jaar staat er natuurlijk weer een aantal mooie triathlon-evenementen op de agenda. Kijk dus op de Trackstars kalender op http://www.trackstars.nl/kalender

Via: http://www.trackstars.nl/triathlon/trackstars-eerste-triathlonvereniging-rotterdam/?fbclid=IwAR3VMhs3S6llcXJfrdAgaBEWmXDPjMuDLXNbfSVruey8fYkDhLe8ew12_bo

 

 

Over Redactie Nesselande.INFO 2118 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.