Tiende Zomerweek 2019 augustus 28-30 te Nesselande biedt jeugdige en positieve bijdrage aan de wijk

Ook augustus 2019 – rondom CuliNESSE – wederom voor de jeugd een Zomerweek aan het strand van Nesselande. Workshops, storytelling en veel spelen op het strand, vormt de kern van de Zomerweek die jaarlijks meer dan 100 kinderen weet te trekken. Aanmelden kan binnenkort. 

Voor de 10e keer in 2019 jaar organiseren de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt  De Lichtkring uit Nieuwerkerk a/d IJssel en de Kerk in Nesselande (KiN) ‘de Zomerweek’ in Nesselande. Zij doen dit met de Stichting Nesse United, een stichting die werkt in Nesselande namens de kerken met alle positief betrokkenen wil men werken aan de sociale samenhang in de wijk. Met behulp van vrijwilligers organiseert men activiteiten door het hele jaar heen.  

 

Nesse United heeft herkenbaar gezicht in de wijk. Een plek waar de wijkbewoners opbouwende en enthousiasmerende activiteiten hebben. Een plek waar kinderen door een positieve invulling van een deel van hun vrije tijd iets van de vrede van God ervaren. Het is een plek die in de wijk bekend is en waar vanuit een christelijke identiteit gezocht wordt naar opbouw, via de kinderen en jongeren naar de gezinnen en alle mensen in de wijk!

Via https://www.nesseunited.nl/doelstellingen/

Over Redactie Nesselande.INFO 2132 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.