HomeActiviteiten Nieuws NesselandeDenk mee! Verkeersouders oplossing voor files rond scholen? #reageer

Denk mee! Verkeersouders oplossing voor files rond scholen? #reageer

verkeerElke werkdag is het – vooral in de ochtend – zeer druk richting de scholen. Wat zouden realistische verbeteringen kunnen zijn?  De discussie, om betere oplossingen te vinden voor deze ‘ piekfiles’  richting onder andere de scholen in Nesselande, is levendig. De portal Nesselande Bereikbaar ventileert deze discussie met als doel met zijn allen tot een oplossing te komen.

ARTIKEL

Dit artikel kwam het project Nesselande Bereikbaar (van de Rotterdamse VerkeersOnderneming) tegen op Verkeersnet: onderzoek van Veilig Verkeer Nederland toont aan dat de inzet van verkeersouders ervoor zorgt dat meer kinderen zelfstandig naar school gaan. En dus niet met de auto worden gebracht door hun ouders die de route te gevaarlijk vinden. Dit is ook een issue in Nesselande, zo blijkt uit de discussie op Nesselande BereikbaarWat vindt u van dit idee? 

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

3 REACTIES

  1. En we denken mee. Flitspalen op de Laan, echte hoge heuvels die meteen dienen als veilige oversteekplaatsen, lampjes op de weg en een klaarover in de ochtend en middag bij de scholen zal al veel doen

Reacties zijn gesloten.

Popular