Kinderopvang BijDeHand Rotterdam vestigt Wondere Wereldrecord Koprollen

In Rotterdam bekeken de kinderen van Kinderopvang BijDeHand, de Van Brienenoordschool, Stichting GroeiBriljant en Buurtwerk de wereld op zijn kop. Ruim 10.000 enthousiaste kinderen en 2100 medewerkers maakten in totaal 50.000 koprollen. Na vele trainingsuren rolden zij op 2 juli 2019 op een spectaculaire manier het nieuwe themajaar de Wondere Wereld in. De SWKGroep, waar de Rotterdamse organisaties onderdeel van zijn, vestigt hiermee het Wondere Wereldrecord Koprollen.


Bijzonder moment

De Rotterdamse organisaties nemen de kinderen en jongeren in het nieuwe themajaar mee op wereldreis naar de ‘Wondere Wereld’. Stimuleren van ontwikkeling is het doel. De start van het nieuwe themajaar lieten ze niet zomaar aan zich voorbij gaan. “We wilden dit nieuwe themajaar graag op een bijzondere manier starten”, vertelt Ad Doorneveld, voorzitter van de raad van bestuur van de SWKGroep. “En omdat de wereld op zijn kop nog wonderlijker is, wilden we het wondere wereldrecord koprollen vestigen”, vervolgt Doorneveld. “Uiteraard deed ik zelf ook mee!” 100.000 armen en benen gingen vier keer de lucht in. Ruim 10.000 enthousiaste kinderen en jongeren en 2100 medewerkers, van pedagogisch medewerker, buurtwerker, leerkracht tot de directeur rolden zo met elkaar de wondere wereld in en vestigden hiermee het wondere wereldrecord koprollen.

 

 

Wondere wereld

Kinderen verwonderen zich over alles om zich heen. Van al het moois dat de aarde te bieden heeft, tot de vele verschillende wereldculturen en tradities. Samen vele sporten spelen en ontdekken hoe je slim online bent. Beleven, verrassen en je verwonderen staan centraal in het nieuwe themajaar van de SWKGroep. Via de subthema’s onze aarde, ons thuis, onze sport en ons wereldwijde web worden de Rotterdamse kinderen meegenomen op wereldreis naar de wondere wereld. Zo doen zij nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zij zich.

Iedereen is welkom

Alle kinderen zijn welkom in de Wondere Wereld. Er is een Wondere Wereld ideeënboek ontwikkeld. Een boek vol activiteiten, pedagogische kennis en leuke tips. Het is voor iedereen gratis te downloaden via www.swkgroep.nl. Op de website leukekinderactiviteiten.nl zijn gratis uitdagende en wonderlijke kinderactiviteiten te vinden. Hiermee krijgen alle kinderen de kans om zich op een leuke manier te ontwikkelen.


Dit artikel heeft 492 views
Over Redactie 2261 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.