HomeActiviteiten Nieuws NesselandeNieuwe expositie buurtgalerie KUNST-werk aan de winkel geopend 17 maart 2013

Nieuwe expositie buurtgalerie KUNST-werk aan de winkel geopend 17 maart 2013

kunst57

Nesselande, in Buurtgalerie ‘Kunstwerk aan de winkel’ is zondag 17 maart 2013 de nieuwe expositie geopend door Jolanda van der Heijden. Jolanda is mede initiatief neemster van KUNSTwerk aan de winkel en vertelde dat de buurtgalerie een kans bied aan kunstenaars om hun werk te laten zien maar er nog veel meer positieve kanten heeft zoals het vergroten van je netwerk, inspiratie en motivatie, andere en binnen de organisatie nieuwe kansen ontwikkelen.

In KUNSTwerk aan de winkel is het werk van de bekende Rotterdamse kunstschilder Hans Hartman te bezichtigen en van een tiental andere kunstenaars te zien. Dit zijn Willem Bijl, Bo-Danique Blom, Shirley Brouwer-Pleasdale, Gerda Bussemaker, Valeria Cabi, Elsa de Groot,  Els Mulder, Cobie Schoneveld,  Mar Smit en Fons Wensing. Deze expositie is tot 1 april te bezichtigen. De buurtgalierie KUNSTwerk aan de winkel is open woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur. Winkelcentrum Nesselande, Maltaplein 56.

Meer info:www.kunstwerkaandewinkel.nl/    info@kunstwerkaandewinkel.nl Buurtwerk.nl, tineke.vandenberg@buurtwerk.nl, tel 010 2862760

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular