Contact & Redactie

Beste bezoekers,

De portal Nesselande.info – ook bereikbaar via Rotterdam-nesselande.nl – is een Streetsite-concept van Rotterdams bureau AtMost, deels gevestigd in Rotterdam-Nesselande. De portal heeft als doel de wijkbewoners, ondernemers en andere betrokkenen een platform te bieden voor interactie, informatievoorziening en gerichte discussie.

Redactie

De redactie is in handen van de bewoners en ondernemers in de wijk Rotterdam-Nesselande.

  • Heeft u nieuws?
  • Heeft u een persbericht?
  • Wilt u blogger worden?
  • Wilt u adverteren op Nesselande.info met ruim 2500 bezoekers per dag op de site?

Mail naar info@atmost.nl

4 Reacties op Contact & Redactie

  1. Op 3 september was er wat op het strand te doen, toen hebben ze bij de winkels op maltaplein en corsicalaan roze vlagetjes op gehangen maar door de hevige wind zijn ze nu kapot en veel herrie zou U ze op weer weg willen halen bij voorbaat dank.

  2. Op donderdag 21-06-18 heb ik een mail gestuurd naar info@boulevardnesselande.nl omdat ik heel graag zou willen deelnemen aan het strandfestival op zaterdag 30 juni tot op heden heb ik nog geen antwoord, kunnen jullie mij helpen om met de juiste persoon in contact te komen? met vriendelijke groet Anneke Boer.
    0622004512

  3. Op donderdag 21-06-18 heb ik een mail gestuurd naar info@boulevardnesselande.nl omdat ik heel graag zou willen deelnemen aan het strandfestival op zaterdag 30 juni tot op heden heb ik nog geen antwoord, kunnen jullie mij helpen om met de juiste persoon in contact te komen? met vriendelijke groet Anneke Boer-www.theefiets.com

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.