HomeActiviteiten Nieuws NesselandeSchrijf in! Junior beachvolley 8 en 9 juli 2017 te Beachclub Nesselande

Schrijf in! Junior beachvolley 8 en 9 juli 2017 te Beachclub Nesselande

 

Aan de Kosboulevard (zijkant van de Zevenhuizerplas bij de waterski) is Beachclub Nesselande Rotterdam gelegen. Ben jij tussen de 11 en 19 jaar en vind je beachvolleyballen super leuk? Doe dan mee met het Junior Beachcircuit! Op 8 en 9 juli organiseren we bij Beach Club Rotterdam het JBC voor alle leeftijden! Dit is jouw perfecte voorbereiding op het NK Jeugd!

De concept-indeling over de dagdelen hebben we hieronder aangegeven. De tijden zijn nog niet definitief omdat we op basis van de aanmeldingen nog zouden kunnen schuiven. Vanaf begin juni zullen de pagina’s per categorie actief zijn.

De begintijd is de tijd waarop we de eerste wedstrijd zullen starten. Zoals jullie zien is er iets meer tijd uitgetrokken dan normaal. We hebben hier voor gekozen om jullie voldoende sets / wedstrijden te kunnen laten spelen. Voor alle categorieën geldt in principe een maximaal aantal deelnemende teams van 12.Meer informatie over het wedstrijdschema maken we later bekend.

We hebben voor de winnaar van elke categorie een hele mooie prijs, wat dat is zeggen we niet maar je krijgt de prijs van Project 7 Cablepark.

  • Inshrijven voor het toernooi kan op het formulier van de Nevobo.
  • En uiteraard hebben we ook een evenement aangemaakt op Facebook! We vinden het leuk als je laat weten dat je komt spelen (of aanmoedigen)!
  • Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een e-mail sturen naar info@beachclubrotterdam.nl
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular