Suri IJs & More Nesselande staat te koop; de huur is 1963 euro per maand

Altijd al een eigen horecazaak willen hebben? Suri IJs & More te koop, gelegen aan de boulevard tegenover het strand van Nesselande te Rotterdam. Deze nette ingerichte zaak wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Bij Suri IJs & More kunnen mensen terecht voor Surinaamse gerechten en Surinaamse belegde broodjes. In de zomermaanden wordt er gretig aan schaafijs afgenomen. Dankzij de ligging op de boulevard naast de Jumbo en tegenover het strand van Nesselande is er altijd een loop aan mensen voor deze zaak.

De ondernemers hebben begin 2010 de deuren geopend. De zaak is gelegen op de begane grond en telt in totaal ± 72 m². De zaak is schoon en de aanwezige inventaris verkeert in goede staat. De verkoopruimte van ±  37m² geeft ruimte voor ca. 20 zitplaatsen, daarnaast is er ook een terras aanwezig van ± 20 m². Het ruime territoire biedt mogelijk echter kansen om het terras te verruimen (dit zal echter in goed overleg met de gemeente Rotterdam moeten gebeuren). In de directe omgeving van de zaak is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Meer info: https://tihm.nl/aanbod/suri-ijs-en-more-te-koop-in-nesselande/


Dit artikel heeft 1647 views
Over Redactie 2280 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.