HomeActiviteiten Nieuws Nesselande1 juli 2023 familiedag VV Groeneweg

1 juli 2023 familiedag VV Groeneweg

Kan een afbeelding zijn van de tekst '10:30 ToT 22:00 FAMILIEDAG OP GROENEWEG! 1 JULI 2023 MET ONDER ANDERE: HAPJES EN DRANKJES SELECTIESPELERS TEGEN JEUGDSPELERS AFSCHEIDSWEDSTRIJD VAN MAURICE ECKHARDT DOUDERS TEGEN DE KINDEREN LEVEND TAFELVOETBAL PHOTOBOOTH STORMBAAN, SPRINGKUSSEN, RODEOKAMEEL EN MEER! MET MUZIEK VAN LOKALE DJ'S! PARTY TIME V.V. GROENEWEG'

Zaterdag 1 juli 2023 is het weer tijd voor de jaarlijkse familiedag op VV Groeneweg in Zevenhuizen, een club waar veel Nesselanders spelen. Het gaat een gezellige dag worden voor jong en oud. Er is veel muziek, springkussens, een stormbaan, onderlinge voetbalwedstrijdjes en uiteraard zullen een hapje en drankje niet ontbreken.

Zaterdag is ook de afscheidswedstrijd van onze legende: Maurice Eckhardt. Om half 3 laten twee teams, vol met spelers die jaren in de selectie hebben gespeeld, het balletje rollen. Iedereen is welkom!

We zoeken nog vrijwilligers voor deze speciale dag. Zonder vrijwilligers zijn dit soort feesten niet mogelijk. Opgeven kan via www.vvgroeneweg.nl!
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular