Grote ledborden geven het alcoholvrije gebied aan rondom het strand Nesselande. De ijscoman is terug op het strand en de politie is zichtbaar aanwezig.

Opa’s en oma’s met kleinkinderen, gezinnen, dagjesmensen en gewoon de Nesselander lijken door het alcoholverbond op en rondom het strand Nesselande aan de Zevenhuizerplas weer te zijn teruggekeerd. Hiernaast de stroom jongeren die van metro naar het strand lopen, fietsen of scooteren. Parkeren rondom het strand is einde middag onmogelijk.

De politie laat zich met bus met bovenop 360 graden camera’s  als ook te paard heel duidelijk zien op het strand Nesselande.

2 REACTIES

  1. Jammer dat mensen altijd eerder negatieve berichten plaatsen. Dit weekend was het heerlijk genieten rondom het strand van Nesselande. Dat mag ook wel eens worden gezegd! Een leuke mix van jong en oud zonder incidenten!

  2. Deelgemeente & Politie: Complimenten voor jullie inzet. Er is al veel veranderd aan strand en boulevard. Zo hoort het; een strand en boulevard voor iedereen, zonder incidenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.