Het project Hollands Goed Nesselande mag zich in Nederland tot een van de meest succesvolle bouwprojecten noemen. Het zal de wijk zijn, de unieke ligging maar ook de klantgerichte, actieve interactieve aanpak. De projectontwikkelaarBouwfonds heeft een moderne Web 2.0-achtige aanpak toegepast in aanloop en tijdens de voorbereiding van het project (zie www.hollandsgoedwonen.nl). Een aanpak die veel bouwontwikkelaars tevergeefs -een vaak met een negatiever gevolg- hebben trachten na te bootsen.

Populair bij Nesselanders

Hollands Goed fase 1 lijkt een weerzien van Nesselanders te gaan worden.  Door veel intern verhuizingen binnen de wijk verkassen soms buren met zijn allen naar het nieuwbouwproject. De prijs/product-verhouding, de lokatie van de woningen op loopafstand van de scholen, de uitvalswegen, het kunnen lopen naar strand en winkels, de loopafstand naar metro maar ook veel groen in de directe omgeving maakt de ligging tot een van de betere liggingen in de wijk Nesselande Rottterdam.

Per 1 december 2010 gaan 38 nieuwe woningen in verkoop

Door de snelle doorloop van fase 1 -en de bijna start bouw- van het project Hollands Goed, zal de verkoop van fase 2 per 1 december 2010 van start geen. Bouwfonds houdt op hun kantoor in Delft(afslag IKEA Delft) op 1 december 2010 een verkoopavond vanaf 19.00.

Klik hier voor de informatie-aanvraag en website van het project Hollands Goed:

http://www.hollandsgoedwonen.nl/contact_hollands_goed_nesselande_huizen.php

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.