Vrijdag 2 maart 2012 was er in Nesselande Rotterdam een Talentenjacht genaamd ‘Show Wat je Kan’ voor 9-14 jarigen. De deelnemers kwamen tijdens de vakantie in Nesselande om 10:00 uur gespannen maar vooral vol enthousiasme binnen in De Kristal Nesselande.

Iedereen had die ochtend een druk programma; zo kon er getut worden in de visagie, geposeerd worden tijdens de fotoshoot, werden de deelnemers alvast aan de tand gevoeld in de interviewhoek en kon de act alvast een generale repetitie uitvoeren. Het publiek kwam rond 13:00 uur binnen en om 13:30 uur steeg de spanning; de show kon beginnen. Marvin Verwijk presenteerde de jury; Carolien Ruigrok-Nieuwland (cultuurscout), Eva Schouwenburg (dansdocente) en Sharon Doorson (zangeres) namen plaats achter de jurytafel. Het programma kende veel dans- en zangacts, maar ook een jongleur en een band zorgden er voor dat verschillende disciplines werden vertegenwoordigd in deze talentenjacht. Na een kort juryberaad kwam er unaniem een winnares uit de bus: Veronique Wolff met het nummer Someone Like You van Adele. De jury liet weten dat deze tienjarige in het bezit is van een prachtige stem. Ze had een mooie presentatie, mede door de keuze van haar sprookjesjurk. Veronique heeft een sterke persoonlijkheid en kan op haar leeftijd zeggen dat ze heel veel talent heeft.

Lavinia Ferrier (14 jaar) werd 2de en zal samen met Veronique Nesselande vertegenwoordigen in het Isala Theater op 11 april 2012.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.