IMAG6784Met de zomerse dagen is het – vooral in het weekend – zeer druk op strand Nesselande.  De aanwezige politie controleert op het gebruik van alcohol op het strand en boulevard. Dit gezien het geldend alcoholverbod. Ook worden gevaarlijke foutparkeerders – parkerend op onder andere het gras en buiten de parkeervakken – beboet.

2 REACTIES

  1. Politie controleert op Alcohol??? Beste politie en deelgemeente; kunt u mij vertellen hoe dit alcoholverbod in hemelsnaam te handhaven is?

    Als voorbeeld zou ik het evenement van afgelopen zondag 07-07-13 willen noemen. Waarbij bezoekers stomdronlen over winkelpleinen en boulevard lopen te krijsen.

    Dus vertel ons maar: hoe???

  2. Het is nu 24 juli, en het is al dagen heel warm weer. Er is controle, maar ik zie heel veel alcohol en van de wietlucht wordt je op afstand al high.
    Dus, hoe wordt er gecontroleerd? Er worden wel kinderen die fietsen op de stoep tegengehouden, maar op 10 meter afstand staat een groepje jongeren te drinken en die worden gewoon met rust gelaten door de controleurs? Hoe kan dat?
    Afgelopen zondagavond was er een straatrace op de boulevard. Gisteravond een soortement straatrace met een aantal jankende motoren en een groot feest met barbecue met uitzinnige (meest dronken) jongeren. Controle? Niet echt gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.