upcccNesselande is een UPC-wijk. Velen hebben internet en tv van UPC. Klanten van UPC kunnen nu ook  in heel Nederland online televisie kijken op hun laptop, tablet en smartphone. Deze nieuwe dienst is beschikbaar via de nieuwe Horizon Go app en via de Horizon Go website en geldt ook voor verbindingen die niet via UPC zijn. 

UPC klanten 

Eerder konden UPC klanten alleen via het eigen UPC WiFi-netwerk thuis de  zenders kijken via laptop of smartphone. Die beperkingen vervalt. Afhankelijk van het abonnement kunnen klanten tot 82 zenders, waaronder Nederland 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8 en SBS 6, Net5 en Veronica voortaan overal ontvangen via WifiSpots van UPC, 3G, 4G en Wifi.

Daarnaast kunnen klanten van de filmdienst MyPrime van UPC overal in Nederland de ruim 1000 films en ruim 1000 afleveringen van series uit het MyPrime-aanbod bekijken op hun laptop, tablet en smartphone. De Horizon TV app wordt door middel van een update veranderd in de Horizon Go app. De Horizon TV Remote app zal over enige tijd niet meer beschikbaar zijn.

De Horizon Go app is per direct voor alle klanten van UPC beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store en werkt op Android-toestellen vanaf softwareversie 4.0 en op iPhone en iPad op iOS versies 6 en 7. De manier van inloggen is hetzelfde gebleven. Klanten van UPC kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn UPC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.