Sinterklaas2

Het winkelcentrum Nesselande is vanaf zondag 16 november weer een attractie rijker. Het Sinterklaasmuseum opent die dag om 13:00 uur haar deuren op het Maltaplein  nummer 56. 

De organisatie is op dit moment bezig met de voorbereidingen. Buurtwerk is op zoek naar oude foto’s die een mooi plekje kunnen krijgen. Oude foto’s van Sint en zijn Pieten op scholen, het buurthuis of misschien wel toen zij bij u thuis kwamen. U kunt de ingescande foto(’s) en bijpassend verhaal/anekdote/locatie/herinnering sturen naar onderstaand mailadres.

Daarnaast wordt er druk gezocht naar belangrijke spulletjes die Sinterklaas vroeger gebruikte. Ouderwetse bak- en kookspullen, recepten maar ook spullen die hij vroeger wellicht in huis droeg. Speelgoed van vroeger is ook welkom en met deze variatie aan Sinterklaasspullen hoopt de organisatie weer een mooi museum in te richten. Vanaf de opening is het Sinterklaasmuseum iedere woensdag-, zaterdag-, en zondagmiddag geopend van 13:00-16:00 uur. Voor vragen of informatie: tineke.vandenberg@buurtwerk.nl of 010-2862760.

 

Foto: OnsAlexander.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.