sint_1ness-475ssx356-1

Nesselande, winkeliers en stichting Buurtwerk hebben opnemen het plan in om vanaf 13 november 2016 Sinterklaasactiviteiten op het Maltaplein te organiseren. Een aantal jaren konden kinderen met hun (groot)ouders genieten van het Sinterklaasmuseum. Het zou leuk zijn als er dit jaar opnieuw verwezenlijkt kan worden.  Dit kan als zich een aantal mensen aanmelden die hier gezamenlijk de schouders onder kunnen zetten. Als het werk verdeeld kan worden hoeft niemand alles te doen. Welke (groot) ouder vindt het leuk om ‘iets’ te doen?

Werkzaamheden

De werkzaamheden variëren van bedenken tot de uitvoering. Het kan om een paar uur in de voorbereiding gaan of bij het opruimen  maar als je het leuker vind  om samen met de kinderen Sinterklaasactiviteiten te doen is dat ook mogelijk. Het zou mooi zijn als ook dit jaar Sinterklaas op het Maltaplein een belangrijke plek krijgt. Op zondag 13 november is de intocht. Het Sinterklaashuis zal op woensdag-zaterdag- en de zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur open zijn.

Op dinsdag 1 november 19.30 uur is de eerste Sinterklaashuis voorbespreking in Huis van de Wijk De Kristal, Cypruslaan 404. Voor vragen of informatie: tineke.vandenberg@buurtwerk.nl of 010-2862760.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.