Diverse wisselingen aan de boulevard Nesselande. We wachten op de OP=OP die in de plaats van de Blokker komt, ook pannenkoekenhuis Stroop sluit na enkele jaren de deuren.

De nieuwe eigenaar staat al klaar, een tapas restaurant, vermoedelijk Van S (uit Nieuwerkerk aan den Ijssel).

5 REACTIES

 1. dat pannenkoeken huis vonden wij 3 keer niks. veel te duur. l keer geweest vlak na de opening. vette pannenkoeken. Tapas dat gaan we zeker uitproberen.

 2. meerdere keren pannekoeken gegeten. Diverse smaken uitgeprobeerd. Alle keren was de kwaliteit goed en de bediening zeer vriendelijk. Diverse verjaardagspartijtjes gevierd in het pannekoekenhuis, waarbij ook kleine kinderen aanwezig waren. Zij hebben. zich daar uitstekend vermaakt en ook lekker gegeten.
  Ga nu wel een gelegenheid missen wat ook voor de kleinsten leuk was. Bedankt voor de leuke momenten.

 3. Het pannenkoekenrestaurant was op zich prima. Goede poging om iets met die locatie te doen er wat van te maken. Erg vriendelijk personeel, vaak acties (alleen op prijs, niet echt verrassend). Echter, soms ook lang wachten. Ik vond het op een of andere manier erg eenzijdig. Ben er een keer of drie geweest en prefereer toch een ander p-restaurant dat gezelliger is en meer te bieden heeft.

  Ik wens het tapas restaurant veel succes.

 4. Van S is TOP! Het is alleen al beter om iets op een hoger niveau aan de boulevard te krijgen. Ik hoop dat je er ook langs kan gaan voor een wijntje en kleine borrel, dat mis ik wel.

 5. Stroop was helaas totaal niet klantvriendelijk. Eén keer geweest, maar zo rot behandeld dat we nooit meer terug zijn gegaan.
  Hopelijk doet het tapas-restaurant het beter. We gaan het zeker proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.