Aan het begin van de avond van maandag 18 december 2017 zijn diverse auto’s geramd op de Laan van Avant Garde, ter hoogte van OMHC/Laan van Dada.

In een zichtbaar complete ravage stond een kleinere, zwarte personenauto total loss en gedraaid tegen de rijrichting in. Diverse geparkeerde auto’s aan de OMHC kant (hockeyveld) waren zwaar beschadigd.  De politie heeft in de avond tijdelijk de drukke weg – waar aanhoudend te hard wordt gereden – afsloten vanaf de kant Laan van Dada.

 

8 REACTIES

  1. Het wordt tijd dat daar eens structureel op snelheid gecontroleerd gaat worden. Er wordt veel te hard gereden op de Laan van AvantGarde en mensen rijden vaak zonder goed te kijken de rotondes over. Als je dan een rotonde voor driekwart neemt, moeten ze vol in de remmen.

  2. Geen wonder dat dit is gebeurd, het was een kwestie van tijd, vrijwel iedereen heeft haast met als negatief gevolg, heel dicht op je bumper hangen
    Zelf let ik altijd dat ik 50 km per uur rijdt (kinderrijk gebied), nou als dat doet heb je gelijk gefrustreerde automobilisten die het liefst over je heen willen! Mensen laat je haast eens thuis!

  3. Meerdere malen heb ik meldingen gemaakt bij de gemeente omtrent dit onderwerp, helaas zonder positief resultaat. Een onderzoek afgelopen zomer schijnt te hebben uitgewezen dat de snelheid (gemiddeld genomen) kennelijk niet voldoende was om tot maatregelen te komen zoals snelheidsdrempels. De resultaten van dit onderzoek zijn tot op heden niet gepubliceerd.

    Wellicht collectief via deze website onze zorg uiten bij de gemeente over het snelheidsgevaar op de Laan?

  4. De Laan van Avant-Garde is altijd al een racebaan geweest (vooral in de avonden en nacht) en simpel de kortste route voor velen naar de snelweg, en de velen zijn dan vooral de wijken achter Nesselande. Ik snap niet dat er maatregelen worden genomen gezien de grote groep die in het plantsoen in het midden zijn hond uit laat en dan in de ochtend de kinderen die gewoon veilig moeten kunnen oversteken naar school. Wat vluchtheuvels doen wonderen…

  5. Bericht aan de redactie; kan er een poll worden gecreeerd omtrent dit onderwerp? Wellicht krijgt het dan de benodigde zichtbaarheid via het AD of de gemeente Rotterdam.

  6. Levensgevaarlijke weg die Avant-Garde. Woon in de buurt. Twee maal moeten vluchten op het zebrapad met hondje uitlaten. Eenmaal hierdoor mijn achillespees gescheurd. Telefonisch klacht ingediend bij betreffende instantie. Het ernstige probleem werd afgedaan en gebagatelliseerd met de woorden: “Verkeersdeskundigen zien geen gevaar!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.