Woensdagavond 6 juni 2018 is er een eerste zwemtraining richting de 010 City Swim.

  • Kosten: 10 euro, vragen we voor deze training. Van dit bedrag gaat een groot deel naar onze actie voor het Daniel den Hoed Fonds.
  • Tijd: Vanaf 19:00 uur verzamelen we bij de post van de reddingsbrigade op het strand aan de Zevenhuizerplas (halverwege de Siciliëboulevard). Rond 19:30 uur beginnen we met de training.
  • Kleding: Het dragen van een (felgekleurde) badmuts is verplicht i.v.m. de veiligheid. Een wetsuit is naar eigen keuze, we hopen kort tevoren de watertemperatuur bekend te maken.

De 010 City Swim vindt 1 juli 2018 plaats; de opbrengst van de swim gaat naar een goed doel, zie (bron: 010swim.nl)

 

Een zwemtocht van 1.5 km door het Maritiem District van Rotterdam om geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds tijdens het Rotterdam Water Weekend. Naast de hoofdafstand van 1,5 km zijn er zwemtochten over 250 meter en 500 meter.

Start: Plein 1940, Rotterdam-Stadsdriehoek.
Finish: Plein 1940, Rotterdam-Stadsdriehoek.

PARCOURS

Vanaf de trappen bij Plein 1940 of de Kranenschipbrug zullen de deelnemers aan het zwem rondje in de stadsdriehoek beginnen. Het rondje gaat tegen de klok in en de finish zal zijn op de trappen bij Plein 1940.
Het parcours van de 250 meter en de 500 meter gaat onder de Vier Leeuwenbrug door en finisht eveneens bij Plein 1940.

GOEDE DOEL

Eén op de drie mensen krijgt kanker. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Elk uur komen er meer dan 10 gevallen van kanker bij.
Daar moeten we wat aan doen!

Het Daniel den Hoed Fonds haalt geld op voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland! Wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. We hebben al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen.

Naast zwemmen in de 010 City Swim, kun je ook een eigen actie starten om geld in te zamelen. Met jouw actie of met een actie met jouw bedrijf steun je baanbrekend onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

Samen maken we kanker kansloos!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.