De kalender 2019 ‘Natuur rond de Rotte’ staat vol unieke foto’s van bijzondere voorbijvliegende, lopende of zwemmende dieren in en om de Rotte. Hierin prijken vogels, vissen en kikkers zoals u ze nog nooit gezien heeft. Veel foto’s zijn genomen bij de Zevenhuizerplas. Een aanrader voor natuurliefhebbers!

Voor een goed doel

Wie de kalender koopt, heeft een mooie kalender én steunt het project Biodiversiteit Rottemeren. Met dit project voert Natuur- en Vogelwacht Rotta samen met Recreatieschap Rottemeren allerlei maatregelen uit om de natuur te verrijken, zoals het creëren van nestgelegenheid voor bijzondere broedvogels als de oeverzwaluw, de ijsvogel en de visdief.

 

De kalender is te koop voor  € 10,- aan de overkant van de Zevenhuizerplas bij Brasserie de Blokhut (Strandweg 5) en restaurant de Standgaper (Strandweg 1). Mooi om thuis op te hangen en leuk als kerstgeschenk! Meer weten over de kalender of het project biodiversiteit Rottemeren? Neem dan contact op met projectleider Eric Kortlandt via kortlandteric@yahoo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.