De Rotterdamse organisatie heeft in 2019 voor het eerst twee nieuwe locaties toegevoegd. Er zal voor het eerst niet alleen een grandioze vuurwerkshow plaatsvinden op de Erasmusbrug, maar ook in Nesselande en Hoek van Holland. Alle drie de shows worden vanuit 1 centrale organisatie gerealiseerd, de organisatie van Het Nationale Vuurwerk.

In Nesselande zijn bezoekers vanaf 22:30 uur welkom bij de Zevenhuizerplas ter hoogte van de Sicillië Boulevard en de EHBO post.

Op de kade is vanaf 22:30 uur de hitmix van het jaar 2019 te horen, waarin alle hits van het afgelopen jaar de revue zullen passeren. Onder andere Arcade van Duncan Laurance, Better Now van Davina Michelle en  Zij weet het van Tino Martin.

Aftellen

Een paar minuten voor 00:00 uur gaat het aftellen beginnen. Gezamenlijk, met een glas bubbels in de hand, tellen wij af naar het nieuwe jaar. Precies om 00:00 uur zullen wij 2020 verwelkomen met een grootse en spectaculaire vuurwerkshow welke is gecombineerd met de Nationale Soundtrack en mooie verlichting vanaf de waterlijn.

De show

Na een show van maar liefst 10 minuten aaneensluitend vuurwerkspektakel, komt de show ten einde. Iedereen kan lekker thuis weer opwarmen en nagenieten van alle indrukken. Of, na dit mooie samenzijn, kan er worden genoten van diverse feestjes in Rotterdam tot in de vroege uurtjes. Zie een overzicht van de leukste feestjes op onze website onder “Nieuwjaarsnacht”.

Belangrijk om in acht te nemen is dat er geen horeca aanwezig is (neem dus zelf een fles bubbels mee!), wel kan er gebruik worden gemaakt van de extra geplaatste toiletten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.