Nesselande kent februari 2020 een zogenoemde Town Hall meeting van de Rotterdamse VVD. Hij vindt plaatst op woensdag 19 februari 2020 in Lookies. Tijdens deze avond, die het beste als een wijkavond kan worden beschreven, zal fractievoorzitter Vincent Karremans een avond lang alle vragen beantwoorden van Rotterdammers die wonen in Nesselande. Brasserie Lookies (Maltaplein 2) is de locatie voor deze avond (inloop 19:30, aanvang 20:00). Door te kiezen voor deze setting, hoopt de VVD-fractie veel ideeën op te halen van de daar woonachtige Rotterdammers om dit gebied nòg beter te maken.

  • Zou de VVD een oplossing weten voor de uitdagingen strand Nesselande op zomerse dagen?
  • Zou de VVD in kunnen gaan op het regelmatig overvol zitten van de vuilnisbakken in de wijk Nesselande ondanks diverse gerichte klachten?
  • Het verkeer in en rondom de wijk slibt dicht en wordt erger gezien de nieuwbouw omgeving Nesselande; zou de VVD daar een antwoord op hebben?

De VVD werkt met opgestroopte mouwen aan een veiliger, gaver en schoner Rotterdam. We pakken kansen aan en lossen problemen op. Niet door te praten, maar door te doen. Op 19 februari organiseren we daarom een Town Hall meeting in Nesselande om direct van de bewoners te horen wat zij denken dat er beter kan in hun straat, wijk en stad. Hopelijk gaan we met een volle todo-lijst weer richting het stadhuis om Rotterdam voor hen nog een stukje mooier, gaver of veiliger te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.