De Jumbo Nesselande verzoekt (bron: Facebook, maart 2020) niet te hamsteren en tijdens het fysieke winkelen afstand te nemen van elkaar.  Betaal gelieve niet cash maar met de mobiel of pin. De overheid heeft 18 maart 2020 toestemming gegeven om supermarkten vaker te mogen bevoorraden.

Goedemiddag Nesselande,
Allereerst bedankt voor het begrip de afgelopen dagen, we hebben te maken gehad met een enorme toestroom van klanten. Hierbij is er van een aantal producten aanzienlijk meer verkocht dan gebruikelijk. Hierdoor is de winkel op dit moment niet zo vol als u gewend bent. Bij Jumbo Nesselande doen we er momenteel alles aan om de winkel vol te houden, zo krijgen we vandaag en morgen meerdere vrachtwagens om de winkel te bevoorraden. Het is een grote uitdaging om deze vracht te verwerken. Dit alles doen we samen met leveranciers, chauffeurs, collega’s in de distributiecentra en natuurlijk het team van Jumbo Nesselande.
We zetten alle mogelijke middelen in om ervoor te zorgen dat de vracht verwerkt wordt, zodat iedereen in de omgeving van Nesselande hun dagelijkse boodschappen kan blijven doen. Jumbo Nesselande heeft een belangrijke rol in de wijk, hier zijn we ons terdege van bewust.
Ook de oproep om te betalen met pin blijft staan, gebruik daarnaast de zelfscanner.
We zullen een melding maken op deze pagina zodra de eerste vrachtwagen is gearriveerd!
Nogmaals bedankt voor uw begrip,
Met vriendelijke groet,
Team Jumbo Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.