Op de plek waar ook het grote podium stond van CuliNESSE prijkt 18 juli 2020 het nieuwe I Love Urban Outdoor festival in Nesselande. Het festival – met rap, urban en hiphop – is niet geheel nieuw:

I Love Urban wordt georganiseerd door de Rotterdamse broers Bryan en Winay Sewradj. In 2015 organiseerde zij de eerste editie van I Love Urban in de Maassilo. Verder is ook cabaretier, presentator en acteur Jandino Asparaat en zijn broer Kenneth betrokken bij het evenement. Na drie succesvolle edities in Ahoy volgt deze zomer dus de outdoor editie in Rotterdam Nesselande.

Voor de openluchtversie van I Love Urban zijn 10.000 tickets beschikbaar. De kaartverkoop start donderdag 27 februari om 19.00 uur via www.iloveurban.com 

 

2 REACTIES

  1. voor Culinesse dat vorig jaar werd verplaatst, vroeg een bewoonster hoe het dan met parkeren ging. de ambtenaar zei: de boulevard en Kos boulevard daar zijn genoeg plaatsen. en veel komen met de Metro. Dus nergens anders zei de bewoonster. Nee, daar kunt u op rekenen! Ook hier loog de gemeente voor de zoveelste keer weer. 3 dagen lang tegenover de balkons boven de winkels van de Corsicalaan stonden ongeveer 250 wagens op het gras. Uitlaatgassen gingen naar de balkons van de Cypruslaan. Komen er nu weer honderden wagens tegenover onze balkons tijdens dit festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.