Populaire bouwmarkt Hornbach officieel gelegen aan de Laan van Avant-Garde 1, 2913 LA Nieuwerkerk aan den IJssel, kent een diversiteit aan coronamaatregelen. Zo mag er maar een persoon per auto als klant de bouwmarkt in. Zondag scheurde veel mobiele hulpdiensten door Nesselande op weg naar het begin van de Laan van Avant-Garde waar een flink ongeluk het nodig maakte dat er zelfs een trauma-helicopter aanwezig moet zijn.  De donkere auto die de fietsende vrouw heeft aangereden bij de gloednieuwe rotonde bij Hornbach is zwaar beschadigd. 

Actie lokale politiek? 

Bij de ingang zijn er tijdens de geldende coronamaatregelen verkeersregelaars aanwezig. Dat alle secties van de drukke Laan van Avant-Garde in en net buiten Nesselande gevaarlijk “racebaan” secties kennen is bekend, net als dat dat lokale politiek deze structureel negeert.

Van boulevard Nesselande tot diverse plekken op de ” racebaan ” Laan van Avant-Garde, de diverse plekken op de laan waar zijstraten slecht zicht hebben en de drukke verbindingen naar Zevenkamp en de Hoofdweg vragen om actie. 

UPDATE

Er zou een vrouw zijn aangereden bij het afslaan richting de ingang van de bouwmarkt.

UPDATE

Nieuwsinbeeld.nl meldt 17 mei 2020 in de avond:

Zondag 17 mei is een oudere vrouw met een fiets rond 14:45 uur gewond geraakt, nadat deze door een auto is gereden op de Laan van Avant-Garde.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Hornbach. Gezien de forse schade aan de auto moet het een enorme klap zijn geweest. Ook een trauma-arts werd ingevlogen om bijstand te verlenen aan het slachtoffer. De traumahelikopter landde op het fietspad langs de weg. De

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.