Na een geslaagde crowdfundingactie begin 2020 wil de werkgroep Zwemmen in de Zevenhuizerplas de volgende stap zetten naar een circulair zwembad in Nesselande: het laten maken van een schetsontwerp met een energieconcept door een architect. Voordat ze dat doen, willen de initiatiefnemers horen wat zwemmers, surfers en andere waterrecreanten vinden en willen. En wel op 17 juni 2020, in een online sessie om 20.00 uur. 

In zo’n anderhalf uur tijd geeft de werkgroep samen met de architect een toelichting op het plan, en is vooral benieuwd hoe banenzwemmers, recreatieve zwemmers, watersporters en andere strandbezoekers zo’n circulair zwembad voor zich zien.

Buiten zwemmen en Facebook-event

Wat wil je weten, welke dromen heb jij over het lekker buiten zwemmen, waar heb je zorgen? Met deze input kan de werkgroep een Programma van Eisen opstellen en de architect de opdracht voor een schetsontwerp met energieconcept geven.

Natuurlijk zijn bewoners en andere geïnteresseerden ook welkom.  Aanmelden voor deze online meeting kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar zevenhuizerplas@nesseweb.nl en via het Facebook-event: facebook.com/zevenhuizerplas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.