Doe mee met de nieuwe zomer-poll. Gezien actuele ontwikkelingen en media-aandacht de vraag: ‘Hoe ervaart u de sociale veiligheid in Nesselande?’.  

Kindvriendelijke wijk

Nesselande is ‘verkocht’ als kind-vriendelijke wijk en kent een overtal aan gezinnen met (jonge) kinderen, zo luidt het wijkprofiel (bron: Rotterdam.nl, juli 2020):

Nesselande trekt met strand, boulevard en winkelcentrum ook veel mensen van buiten de wijk. Nesselande is een kindvriendelijke wijk, waar onderwijs-, welzijns- en zorgorganisaties al vanaf de start van de wijk met elkaar samenwerken in De Brede School Nesselande. In de tweede locatie van De Brede School wordt ook een hockeycomplex voor OMHC aangelegd.
De ligging aan de Zevenhuizerplas biedt Nesselande veel recreatiemogelijkheden. Door de aanleg van een groot strand met boulevard tussen de plas en het winkelcentrum wordt de ligging maximaal benut. Er wordt ruimte ingericht voor recreatieve voorzieningen en het houden van evenementen. In het gebouw De Kristal zijn naast een wijkcentrum, een gezondheidscentrum en een bibliotheek opgenomen.

 

Doe mee met deze zomerpoll 2020 met optie:

  •  

De poll is te vinden aan de onderkant en rechtkant van de site.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.