VV Nieuwerkerk zoekt STEWARDS die gedurende een dagdeel beschikbaar zijn. Op hun site schrijven zij: 

Zonder stewards kunnen de opgelegde maatregelen die in ons Corona protocol zijn vastgelegd niet uitgevoerd worden. In het slechtste geval zou dit betekenen dat wedstrijden niet gespeeld kunnen worden of teams zelfs uit de competitie moeten worden teruggetrokken. Met elkaar moeten wij dit koste wat kost zien te voorkomen.

Meld je a.u.b. aan via htc.vvn@gmail.com en laat ons je NAAM EN TELEFOONUMMER weten en welk dagdeel je in het weekend beschikbaar bent.

 

Hieronder het beleid van VV Nieuwerkerk dat 29 september 2020 op hun website is verschenen: 

 

CORONA PROTOCOL UPDATE 29-09-2020

Na de laatste persconferentie van de regering m.b.t. het Corona virus zijn wij genoodzaakt een aantal wijzigingen door te voeren.
Er is ons alles aan gelegen geweest trainingen en wedstrijden door te laten gaan, de kantine open te houden en bezoekers toe te laten op ons Sportpark. Allerlei maatregelen zijn genomen om het Corona virus buiten de deur te houden. De regionale ontwikkelingen zijn echter van dien aard dat de regering heeft moeten ingrijpen en maatregelen heeft genomen. Gelukkig behouden we wel de mogelijkheid om te kunnen blijven trainen en voetballen.

Hoe spijtig wij dit ook vinden en hoe wij de impact voor ons vereniging ook vrezen, de verantwoordelijkheid ligt bij een ieder van ons.

Houd je a.u.b. aan de onderstaande condities:

 • Begin je warming up door op de fiets te komen.
 • Houd je aan de verplichte looproutes.
 • Toegang tot het complex alleen via het Hoofdtoegangshek. Ingang aan zwembad/hockey zijde is afgesloten. Parkeren dient wel aan de zwembad/hockey zijde te gebeuren waarna gemakkelijk omgelopen kan worden naar de Hoofdingang.
 • Was thuis voor vertrek nog je handen en ga nog even naar het toilet.
 • Heb je klachten? Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak? Blijf thuis en laat je testen.
 • Vermijd zoveel mogelijk de drukte.
 • Bezoekers / ouders / verzorgers zijn, in eerste instantie gedurende 3 weken vanaf 29 september, niet meer welkom op ons sportpark.
 • Schud geen handen
 • Oefenwedstrijden worden niet meer gespeeld. Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk.
 • Op het gehele sportpark geldt voor mensen ouder dan 18 jaar buiten het veld de 1,5 meter afstandsregel.
 • Op interne locaties zullen er mogelijkheden zijn om je handen te desinfecteren.
 • De kantine en de Beltona winkel zijn gesloten!
 • Teambegeleiding dat het sportpark mag betreden bestaat uit maximaal 4 personen per team. Dit zijn bv. 2 trainers, een grensrechter en een leider. Deze personen mogen alleen gezamenlijk het sportpark betreden en zullen door stewards richting de commissiekamer worden begeleid.
  Eén van deze vier begeleiders moet bij thuiswedstrijden verplicht de Corona checklist invullen waarbij de namen van de andere begeleiders eveneens zullen moeten worden genoteerd.
  Deze kunnen ter bescherming van de persoonlijke gegevens vervolgens gedeponeerd worden in de dozen die bij de betreffende locatie staan. De ingevulde formulieren zullen na 14 dagen worden vernietigd.
  Let a.u.b. goed op de verplicht te gebruiken in- en uitgang.
  Dit om ook hier de geldende 1,5 meter afstandsregel te kunnen handhaven.
 • Ook voor UITwedstrijden is het uitdrukkelijke advies maximaal 4 personen het team te laten begeleiden. Ouders/verzorgers die willen rijden naar de vereniging van de tegenstander wordt uitdrukkelijk verzocht NIET mee te gaan het terrein op. Dit in afwijking van hetgeen door de regering is bepaald.
 • Toiletten zijn alleen beschikbaar in het “nieuwe gebouw.” Er mogen niet meer dan twee personen tegelijk de toiletgroep betreden. Houd hier rekening mee a.u.b.
 • Kleedkamers / douches kunnen NIET worden gebruikt.
  Let op!
  De regels voor het gehele sportpark zijn als volgt:

  Ben je jonger dan 13 jaar? Dan hoef je tot niemand afstand te houden. En iedereen mag in principe dichter dan 1,5 m bij jou komen. Omkleden doe je thuis, net als douchen.
  Ben je ouder dan 12 jaar en jonger dan 18 jaar? Dan hoef je geen afstand te houden tot iedereen jonger dan 18 jaar, maar wel minstens 1,5 m tot mensen van 18 jaar en ouder. Omkleden doe je thuis, net als douchen.
  Ben je 18 jaar of ouder? Dan moet je tot iedereen behalve kinderen t/m 12 jaar een afstand van minstens
  1,5 m in acht nemen. Omkleden doe je thuis, net als douchen.
 • Stewards zijn echt heel hard nodig. Wij kunnen dit alleen met elkaar handhaven dus hierbij het verzoek je voor een dagdeel aan te melden als steward. Dit kan door een mail te sturen met daarin je naam en telefoonnummer te sturen naar htc.vvn@gmail.com. Meld je a.u.b. als vrijwilliger aan, we hebben je hard nodig en gedeelde smart is tenslotte halve smart.

Bovenstaande condities zijn, n.a.v. recente besmettingsgevallen, in lijn met het aan ons persoonlijk kenbaar gemaakte advies van de GGD Hollands Midden. 

De naleving van deze condities is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid.
Kunnen we hierbij op jou rekenen?

Het Bestuur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.