De gebiedscommissie Prins Alexander en de wijkcomités van Zevenkamp en Nesselande hebben veel waardering voor mensen die zich inzetten voor anderen in hun buurt of wijk. Om die waardering te laten zien, is De Duim in het leven geroepen. Voor jongeren tot 25 jaar is er de High Five, want de jeugd heeft de toekomst!

Prins Alexander telt bijna 95.000 inwoners verdeeld over acht wijken: Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland, ‘s-Gravenland en Zevenkamp.

Nomineer

U kunt tot vrijdag 20 november 2020 iemand voordragen die vrijwilligerswerk doet in Prins Alexander voor De Duim of de High Five van 2020. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Wijkcomités

De inwoners van de wijken Nesselande en Zevenkamp worden vertegenwoordigd door gelote wijkcomités. De gebiedscommissie bestuurt de overige wijken in het gebied Prins Alexander en gaat over opgaven die de wijk overstijgen.

De leden van gebiedscommissie en de wijkcomités zijn de ogen en oren van het gebied voor het stadsbestuur. Hun vergaderingen zijn openbaar.

Wilt u meer weten over de taken en bevoegdheden van de gebiedscommissies en wijkcomités? Kijk dan op de pagina Gebiedscommissies, wijkraden en wijkcomités.

Contact

Wilt u iets melden of heeft u een vraag aan de gemeente? U kunt ons altijd bereiken:

U kunt de gebiedscommissie bereiken via e-mail, telefoon 14 010 of per brief: Gebiedscommissie Prins Alexander, Postbus 70012, 3000 KP Rotterdam.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.