Rennen, lopen, trainen en deelnemen aan de loopgroepen, is populair in het sportieve Nesselande. In de januari 2021 nieuwsbrief van de LG Nesselande, het volgende: 

Via de diverse appgroepen komen de berichten door van onze lopers. Ze vertellen hoe moeilijk het is om van de bank te komen met deze donkere en koude dagen, dat de combinatie van thuis je kinderen onderwijs geven en je baan zoveel energie kost en dat het lopen er bij inschiet.

In je eentje op pad zonder de gezelligheid van de loopgroep werkt ook al niet bevorderend voor veel wekelijkse kilometers.
Kortom: hoe houd je de moed erin en overbrug je deze lastige periode?  Tips van onze lopers zelf zijn bijvoorbeeld: vorm een vast koppel met een van je loopmaatjes en ga onder “alle” omstandigheden gewoon op pad omdat die ander op je wacht.
Ga op Strava en ga een van de vele challenges aan die er op Strava mogelijk zijn: van een 5 kilometer challenge als je nog niet zo lang met de loopsport bezig bent, tot een 200 kilometer in 1 maand uitdaging voor de ervaren lopers. Maar er zijn ook heel ludieke challenges, zoals de #kortebroeken challenge (brrrrr koud) en de #koprolchallenge2021 geïnitieerd door de KrajicekFoundation.

Lees hier verder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.