Home - AD.nl boost uitslag poll Nesselande.info: ‘Nesselanders willen parkeergarage bij het strand’

AD.nl boost uitslag poll Nesselande.info: ‘Nesselanders willen parkeergarage bij het strand’

De herfstpoll (oktober 2020) is door dagblad AD.nl overgenomen. De poll – met bijna 400 unieke stermmers – heeft een kort tijd veel stemmers tot een inzicht gebracht tonen vooral een garage zou kunnen gebruiken aan het strand.

Nu er veel wordt gebouwd is de wijk Rotterdam-Nesselande niet alleen veel parkeergelegenheid kwijt, ook  wordt het drukker aan de boulevard. De overlast aan strand Nesseland lijkt toch vooral een uitdaging zijn qua parkeergelegenheid waar de Kosboulevard overduidelijk niet meer groot genoeg is en bezoekers nodeloos rondjes blijven rijden op en rondom de boulevard Nesselande.

Stemmers

De stemmers kiezen massaal voor een parkeergarage strand Nesselande. Dit heeft een link met de parkeerproblemen die vooral in de zomer ontstaan aan het strand Nesselande plus het bebouwen van de vroegere parkeerplaats aan de Kretalaan. De optie ‘metro doortrekken richting Zoetermeer’, kent nog steeds veel enthousiasme en heeft door publicaties van Nesselande.info al eerder met AD.nl gehaald inclusief bestuurlijke discussie naar de mogelijkheden van het doortrekken. Wellicht kan een doorgetrokken metrolijn de parkeerproblemen oplossen.

Opvallend is dat de optie ‘Voetbalclub‘ weinig enthousiasme kent; dit in tegenstelling met de poll van ruim tien jaar geleden, waar een eigen voetbalclub een must leek voor de sportieve wijk Nesselande.

Andere opties

Andere opties die zijn genoemd in reacties/mailreacties en via de sociale media draaien om het beheersbaar krijgen van het ‘afvaltoerisme’. Oktober 2020 is aangaande dit onderwero toevallig de mogendheid geweest om in te spreken in de vergadering van de lokale wijkcommissie.

 


Wat zou een echte aanwinst zijn voor de wijk Nesselande?

  • Een parkeergarage strand Nesselande.. (46%, 169 Stemmen)
  • Metro doortrekken richting Zoetermeer.. (31%, 115 Stemmen)
  • Een voetbalclub.. (9%, 32 Stemmen)
  • Een drive-in fastfood aan de Kosboulevard.. (8%, 30 Stemmen)
  • Anders: (reactie onder poll-artikel aub) (6%, 23 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 369 

 

Doe mee met de nieuwe poll op Nesselande.info!

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist Cloud
Mobiele versie afsluiten